tisdag 6 juli 2010

Och Duhon har en ny klubb...

... Orlando Magic. 4 år för 15 millar ser jag från klubben som ville ha honom redan för två år sen.

The NBA, where mediocre millionaires happen!

Gastro, you can have him ;)

2 kommentarer:

  1. Haha, min första reaktion är: WWWTTTTFFFFFFFFFFFFFFFFFF!

    Magic har bland de konstigaste kontrakten i NBA idag; Lewis' max, Gortat och nu Duhon med i laget? Jag undrar vad som händer med J-Will. Det där ryktet med Boozer-traden såg helt fantastisk ut. Nu väntar 5-6 års väntan på en ny finalplats/titel, *suck*. Grattis till Amar'e, men jag hade valt Lee framför honom pga. han är en bättre rebounder utan ett maxkontrakt. Vad händer nu på PG-fronten? Farmar vore en bra signing. Felton kanske?

    Jag tror inte att Chicago blir förlorare, jag tror seriöst att Wade spelar där med antingen Bosh eller Boozer. Kanske Lee, haha. Jag hoppas att LeBron spelar i NY, jag pallar inte med att tråkiga Cleveland ska vara ett låtsastopplag där befolkningen går på matcherna och gillar basket pga. LeBron. Sedan tycker jag synd om Suns/Nash. Vad händer där nu? Barbosa till Cleveland nu? Största förloraren = New Jersey Nets.

    SvaraRadera
  2. Felton känns kall, blev ju slaktad av Jameer Nelson. Farmar är seriöst för ful, får migrän av den snubben. Luke Ridnour kanske. Alltid varit svag för Andre Miller, kanske en trade där? Monta Ellis mot Eddy Curry kanske, men det är lite risk där, Ellis är lite störd i huvudet... tufft.

    Nets kan nog bli torsk, yes. Och om de signar Lee och någon annan almost-star så kommer folk se hur mycket deras lag faktiskt suger. Ett av de sämsta lagen i historien och folk har pratat om hur mycket kvalitet laget har för free agents som funderar på att joina? Crazy.

    Nä nu är jag nervös över this whole Lebron thing...

    SvaraRadera