onsdag 7 juli 2010

Gastro har ordet

Haha, allt tyder på han drar. ALLT. Kom igen, man har inte ett primetime-program på 1 timme där man förklarar varför man stannar. Man väntar inte med att signa extensions om man stannar. Man börjar inte twittra bara för att man stannar etc etc.

Frågan är bara vart. Det är inte Heat i alla fall, annars hade trion tillkännagivits på samma gång. Dessutom blir det inte självtillssfredställande för LBJ, han vinner inte titeln "själv" som de bästa i NBA:s historia. Och Heat kommer inte att ha ett shit på plan, eftersom många har inte kontrakt i laget. Oroa dig inte för mardrömmarna! Gasol > Bosh; Kobe > Wade; Ron-Ron, Fish, Odom, Bynum > Beasley och de andra halvkändisarna.

Det är mellan NY och Bulls, möjligtvis Nets om 1-2 år. NY för att han marknadsför sig själv på ett helt annat sätt med Twitter, hemsidan och ESPN-specialen + tidigare flörtar. Bulls för att han har ändrat #23 till #6 + perfekt supporting cast med Rose, Noah och ev. Boozer/Lee/Jesus/Miller. Har svårt att tänka mig att Bulls och NY gick igenom so much trouble med kontrakt/trades för ingenting. En timme om varför han lämnar CLE med en massa tacksamhet + varför han valde NY eller Bulls + betydelsefull gäst kommer och är glad som t.ex. D'Antoni/Walsh/Prokhorov/Jordan/Thibodeau (som är en jävligt bra coach) m.m.

Jävligt hypad inför programmet, hoppas det finns en stream ngnstans.

Bragd:
Efter det här känns det mer och mer som New York måste jag säga. Läser nu också att Lebrons program spelas in i Greenwich, Connecticut. Förort till New York med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar