lördag 20 februari 2010

Walsh om trades, cap space, framtid

2 kommentarer:

  1. Damn, vilken aktivitet det blev här nu. Jag kan inte tro på ett monsterlag i Knicks 2010, det är för bra för att vara sant. LeBron och Bosh tillsammans känns som en perfekt kombination, så Walsh borde satsa där. Ama're är liiite överskattad i min mening, han är som en Zune medan Howard, TD, KG, Bosh är iPods. Ama're i Heat, säger jag. Han tar över Wades lön.

    Hur ser det ut för Bulls i sommartraden, tror du? Salmons lär ha varit overpriced där, så Bulls har clearat lite där. Sen har Wade hintat lite att han kanske spelar för hemstaden nästa säsong, samtidigt som Heat gjorde inte ett smack under traden, vilket tyder på att Wade drar och franchisen börjar om på nytt. Detsamma gäller Utah, känner jag. Boozer kommer inte stanna, utan flirtar lite med Bulls med.

    Efter detta, borde Magic trada Nelson + Bass (+ ev. ngn annan) mot Deron Williams. Han är verkligen den spelartypen vi saknar. Lyckas vi, blir det 3-peat oavsett vad ni tradar/signar till er.

    SvaraRadera
  2. Varför inte tro på ett monsterlag? New York är det mest attraktiva stället att spela i och vi har mer cap space än alla andra lag. Better start believing.

    Ilgauskas får inte återvända till Cleveland och Cavs har två raka förluster med Jamison i laget. And on that note, grattis till segern. Kul att se Vince being Vince i fjärde kvartern.

    Varför i all världen skulle Utah trada bort Deron Williams, last time I checked är han kanske ligans bästa PG. Wade till Chicago känns som att det kan bli verklighet absolut. Några lag kommer att bli överlyckliga i sommar, några kommer bli devastated.

    SvaraRadera