onsdag 17 februari 2010

24 timmar

(Re-postar detta inlägg, var lite förvirrad om vad klockan var senaste gången jag tryckte på Publicera Inlägg...)

Nu är det lite mindre än ett dygn kvar till the trade deadline, som stänger klockan 3 amerikansk östkusttid.

För Knicks fans avgörs det nu. Hur bra är egentligen Donnie Walsh?

Det är för många trade scenarion för mig att skriva om. De som är på ingång är eventuellt Tracy McGrady från Rockets och Tyrus Thomas från Bulls. Men det handlar inte om vilka som är på väg till Knicks, säsongen är i princip över redan och vi tar inte tillbaka några kontrakt som löper längre än säsongen ut.

De spelare som kan vara borta från och med imorgon är Al Harrington, Larry Hughes och Nate Robinson. Ingen av dem var på väg tillbaka till Knicks nästa säsong ändå. De som utgör dilemmat är att vi vill ha bort Jared Jeffries för att göra utrymme för två maxkontrakt. Och priset för att få bort Jeffries ser ut att vara Jordan Hill och ett par framtida draft picks.

Det har så blivit dags att gamble, Donnie. All-in or fold. Du har sagt sen dag ett att allt handlar om 1 juli, 2010. Nu finns ingen återvändo. Pull the trigger.

Det här dygnet är det mest spännande jag har varit med om som Knicks supporter sen Knicks var i playoffs på 90-talet. Håll tummarna för att DW is the real deal.

2 kommentarer:

  1. Eddie House i Knicks för Nate, hmm...
    Jamison i Cavs, hmm...
    T-Mac kanske till Kings, hmm...

    Game Over! (i dubbel bemärkelse)

    SvaraRadera
  2. Nate var på väg bort ändå och friar nu upp pt till Toney Douglas. House har visat i PHX att han är ideal för D'Antonis system. Och Nate får en miljonbonus för att han går till playoffs i Celtics och får en chans att vinna en titel. Win-win för alla.

    Jamison i Cavs. Men andra ord ingen Amar'e som Lebron ville ha. Jag pustar ut.

    T-Mac till Knicks.

    Game on! (i trippel bemärkelse ;)

    SvaraRadera