söndag 21 februari 2010

T-Mac-Attac

Vilken bisarr känsla det var att se en riktig superstar i en Knicks jersey. En före detta superstar visserligen. Men ändå. Och vem vet, kanske en pånyttfödd superstar att döma av McGradys spel. Blick för spelet. Ballhandling. And ones. Allting förutom flås, och det kommer med tiden.

Det här var en preview av vad som kommer att ske i New York när superstar(s) anländer i sommar. Det kommer att bli löjligt grymt.

Let's be real, inte sedan Patrick Ewing har Knicks haft en riktig superstar. Allan Houston och Latrell Sprewell kom nära, men de var mer Joe Johnson och Monta Ellis än Lebron James och Dwyane Wade om man säger så.

Även Eddie House gjorde en riktigt bra debut. Hans catch-and-shoot är quicker than a hickup. Nu märks det att laget börjar fyllas med spelare som Mike D'Antoni faktiskt vill ha. På samma sätt är han nog väldigt glad att ha blivit av med Larry Hughes och Nate Robinson. Rätt eller fel, ett lag kan inte ha spelare som inte kommer överens med coachen. Det handlar om att buy-in to the system.

För att inse hur skilled T-Mac fortfarande är, look no further än den här spektakulära assisten:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar