torsdag 18 februari 2010

McGrady Update 2

Angående Knicks draft picks de tradat bort.

2011 har Sacramento rätt att byta draft picks med Knicks och draft picken är Top 1 protected.. Är vi sämre än Kings nästa år är allting förgäves ändå så jag kan inte riktigt oroa mig över denna.

2011 får Sacramento Knicks first round pick och den är Top 5 protected. Samma sak här, om Knicks är ett lottery team 2012 så har allt uppenbarligen gått åt helvete så det är ingen anledning att oroa sig, ännu.

En big gamble. Eyes on the prize, people.

3 kommentarer:

  1. Ser att du i ett inlägg den 19 september förutspådde ungefär den här traden, eller i varje fall sa att en liknande deal hade varit nice, gött att se att Bragden har kollen =)

    SvaraRadera
  2. Vinnare? Förlorare? Måste slå ett litet slag för Kings som jag tycker är en liten vinnare. Sedan K-Mart kom tillbaks, har Evans och Casspi varit lite i skuggan och inte presterat som de gjorde innan. Nu får man en riktig bra och underskattad spelare i form av Landry.

    Vilken chansning ni gör med T-Mac. Måste säga att det blir grymt spännande att se T-Mac, även om jag tror att han är körd. Hur gör ni med Curry, haha?

    SvaraRadera
  3. Thanks Theo! Good looking out.

    Curry utgör tro det eller ej en potentiell trade asset. Är jag hög? Nej då. Curry är en expiring contract och i finansiellt hårda tider finns det alltid lag som vill byta bort långa och dyra kontrakt på kompetenta spelare - typ Monta Ellis - mot mycket sämre spelare vars kontrakt går ut.

    T-Mac ska bli grymt spännande att se. Mina förväntningar på McGradys kapacitet är riktigt låga. Men det ska bli jävligt intressant. Upp till bevis!

    Kings, som du säger, ett riktigt spännande lag. Bra att byta bort skadebenägna K-Mart och hans tunga kontrakt. Landry däremot billig och bra.

    Alla experter som haussar Houstons moves. Se K-mart analysen. Och Knicks draft picks kommer vara låga eftersom vi kommer vara ett topplag i svaga East.

    SvaraRadera