torsdag 27 maj 2010

Wade speaks

Dwyane Wade har äntligen kommit ut och sagt det uppenbara. The top free agents kommer att sitta ned och diskutera vad de enskilt och kanske tillsammans planerar att göra i sommar. INNAN de personligen går ut och signar. Samt att såna diskussioner redan har ägt rum.


Självklart och uppenbart. De är ju bara människor och människor talar med varandra. Men likväl intressant.

Wade tar även upp en annan väldigt intressant aspekt gällande Chicago Bulls, angående organisationen och lojalitet.

"I see Michael Jordan is not there, Scottie Pippen is not there. … You know, these guys are not a part," Wade said. "Things like that. So that is probably one of the biggest things for me, because I am a very loyal person."

Kom också ihåg att Phil Jackson redan på förhand har sågat Bulls och sagt att han inte kommer att återvända till Chicago.

Då är frågan om Knicks ses som en "lojal" organisation. Hmm, vi ratar Ewing som coach, Oakley får inte heller plats i organisationen, Marv Albert åkte med huvudet före. Men på nåt sätt talar Isiah Thomas fortfarande väl om organisationen?? That Dolan dude är one strange character.

Men hey, vi har the epitome of class at the helm i Donnie Walsh, och hans assistent är faktiskt Allan Houston. Starks är också med på ett hörn och Herb Williams har varit assistant coach genom vadå, fyra head coaches?

I slutändan kommer det ned till det faktum att Knicks är det enda laget som kan signa 2 maxspelare rätt upp och ned. Och please lägg ned och säg att Bulls har ett så mycket bättre lag.

Lebron och Bosh som stars. Gallinari och Chandler som quality role players. Douglas har potential, Bill Walker kan bli decent. Ett par steals till för rimlig penning och jag tycker att det där luktar en deep playoff run. När Currys kontrakt comes off the books sommaren efter det är vi bara one missing piece från att go all the way.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar