måndag 17 maj 2010

Orland-oh!

Den här är för dig Gastro.

Game 1 mot Celtics betydde nada.

OK, den betyder någonting. Men jag håller med Jeff van Gundy om att det sämsta som kunde hända Orlando var att de gjorde en comeback på slutet som putsade till siffrorna. Det var bara fool's gold, nu tror kanske Magic att de är det bättre laget och med lite adderad intensitet tar de nog hem det här ändå. Sanningen var att Orlando blev totalt överkörda. De måste steppa upp BIG time för att slå Celtics som har lyckats hitta samma momentum som de hade 2008. Varför jag säger att Game 1 betyder ingenting är att Orlando sannolikt drabbades av the long lay-off nonchalans. Steppar de upp nästa match och gör en statement game och sen hittar tillbaka till sitt tidigare dominanta spel så är nog Orlando the better team i längden och vinner serien till slut. Men om de inte gör det...

Orlandos superstar var mer anonym i Game 1 än en snubbe som håller käften på ett AA-möte. Det var pinsamt att se. Och det är pinsamt att han kallar sig Superman när en viss annan, ljusår bättre, center i Orlando hade en Superman-tatuering redan 1993. Och ännu mer pinsam var hans Clark Kent intervjuar Superman-sketch i halvtid.

Också intressant att när LBJ chokar i 1 match av 100 så är han en total bust. Men när Dwight Howard total-chokar så går det ganska obemärkt förbi.

Enda positiva Orlando kan ta med sig är väl att Vince Carter har steppat upp. Det behövs om de ska gå hela vägen. Rashard Lewis däremot, att den killen har maxkontrakt är en skam.

Med allt detta sagt. Klickar allt för Orlando, då är de favoriter näst Lakers att ta hem hela skiten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar