tisdag 29 juni 2010

The Boring Game

I över 2 år har jag väntat på 1 juli, 2010.

Ett par dagar innan det "roliga" ska börja är jag uttråkad. Det spännande har bytts ut mot uppgivenhet. Hatet mot New York bland media är tröttsamt och obefogat. Det är OK att Los Angeles har 16 titlar och New York har 2 och ändå är Pau Gasol till skänks helt OK samtidigt som 10 år av helvete inte är tillräckligt lidande för New York att genom salary cap slashing by the book inte är OK nog för Knicks att tro att vi ska få en enda fucking jävla decent free agent?

The Free Agent Class of 2010 är historiens bästa heter det. Newsflash, av alla dessa superstjärnor finns det endast en enda championship ring. På Wades finger. Ingen enskild signing medför instant championship. Varför är David Lees stats inflated när exempelvis Stoudemires inte är det? Samma SSOL system, skillnaden är att Nash är PG i PHX. Är inte Stoudemires stats inflated om något? Joe Johnson snittar 21 PPG och chokar i playoffs, är det ett maxkontrakt? Chris Bosh är DA MAN i Toronto. Toronto som inte ens gick till playoffs. Boozer? Puh-lease, det är heller ingen game changer.

Lebron och Wade. Och mannen som ingen nämner - Dirk - där har vi stjärnorna. I övrigt är det inte maxkontraktvärdigt någonstans i princip. Jag hoppas innerligt att D-Walsh bygger ett LAG med denna flexibilitet och att han inte får panik i sommar. Vi bygger från grunden nu. No rush. Make the right moves bara.

1 kommentar:

  1. Läste du Tommy Dees konspirationsteori-inlägg? Om det ändå vore så väl, men mer troligt är väl att alla bara är haters... håller för övrigt med om din kritik mot Stoudemire i förhållande till Lee, all this talk about who plays defense and who doesn't, Stoudemire averaged 8.9 rebounds this year, LOL? Sure, Lee är ju inte värd något maxkontrakt or even particularly close to it, men hur fan är någon av the other power forwards det heller? Folk bashar Lee trots att he's improved every season med hänvisning till att han aldrig varit i playoffs. Yet Chris Bosh is undisputably one of the top three free agents trots att han tagit Raptors dit once, a first round exit dessutom.

    Instämmer i alla fall i allting, och är redan trött på hur alla rykten känns så unsubstantiated och purely hype-building... enda trösten är att jag läste någon som kommenterade att Lebron rimligen fattar sitt beslut relativt snabbt in order to keep as many options as possible open (before people start to jump at contracts where teams wanna overspend). Oh well, det ska i alla fall bli intressant att se vilka vi får - and it better not involve JJ/Amar'e or trading away Gallinari.

    SvaraRadera