onsdag 6 januari 2010

Sprewell version 2010

Det har väl inte undgått någon vilka problem Gilbert Arenas genomgår för tillfället?

Ironiskt att just Wizards har problem med vapen med tanke på att de bytte namn en gång i tiden från Bullets just pga att management ogillade hur de förde tankarna till våld (särskilt i Washington DC som ju är något av en murder capital...).

Nu har i alla fall David Stern fått nog och har suspended Arenas indefinitely. Och inte nog med det, Wizards stöder beslutet 100%. Förvänta er att Wizards kommer att försöka bryta Arenas kontrakt till följd av detta. Agent Zero är, när han är frisk och motiverad, en av ligans bästa spelare, men det är en av de absolut sämst dolda hemligheterna att Arenas kontrakt är en riktig team-killer. Det återstår sisådär en 100 miljon dollar av kontraktet och Wizards är totalt döda så länge Arenas är på lönelistan. Arenas är en grym spelare, men inte så grym helt enkelt.

Så förvänta er att Arenas får en låååång suspension från NBA, kanske en kort tids fängelse, alternativt community service och böter, följt av att Wizards framgångsrikt och med David Sterns godkännande bryter Arenas kontrakt. Allting sker lagom till sommaren och vilka är där och plockar upp Agent Zero och gör en ny Sprewell för 2010-talet?

Du läste det först här på SKB. Mark my words, it's destiny.



1 kommentar:

  1. I don't know, man... Bron-Bron och Arenas och eventuellt en till free-agent?! Too good to be true, speciellt för en klubb som Knicks. Arenas är mer av en Marbury 2010.

    Cavs, wow, spelar fan bra. Christmas Day-uppvisningen, 23 > 24. Varejao börjar bli lite värd sitt kontrakt. Magic däremot... *suck*, inget championship i år heller.

    Thunder/Durant+Westbrook och Grizzles/Mayo+Gay+Randolph växer som fan, imponerande.

    Och äntligen får Bayless shine i Portland, riktigt viktigt och vilket LAG det håller på att bli.

    SvaraRadera