lördag 19 september 2009

T-mac is back


En annan före detta all-star som är på väg tillbaka från skada är Tracy McGrady. T-macs karriär påminner lite om Penny Hardaway. Sinnessjukt atletisk. All-round. Point guard blick för spelet i en forward kropp. Spåddes en framtid som en av Jordans arvingar. Och sen förstördes en stor del av karriären av skador.

Självklart, i många aspekter lyckades T-mac trots alla skador, det är 7 all-star games ett bevis på. Men samtidigt har aldrig Mcgrady tagit ett lag till andra rundan i playoffs, i år gick H-town till Conference semi, men då satt T-Mac i kostym på bänken.

Nu läser jag i alla fall en artikel som spår en lysande comeback för McGrady. Det hade verkligen varit glädjande att se. Ännu mer glädjande då om Knicks tradar T-Mac mot Eddy Curry och lite dead wood, typ Larry Hughes och Cuttino Mobleys sjukpensionskontrakt.

Checka in en av historiens största one man shows...

3 kommentarer:

  1. HOLY SHIT jag fick fan rysningar, detta var ju i klass med Reggies sick rush mot Knicks in the last 16 seconds of that conference semifinals game för evigheter sen... riktigt stört alltså. Var detta a regular season game eller?

    SvaraRadera
  2. hej va hetter han svarta killen som dunka på 90 talet asså de va markus johnnson lr nått ? han va as bra xD

    SvaraRadera
  3. Menar du Joey Johnson som spelade i Kärcher i svenska ligan? Han var nåt extra.

    Annars skulle jag gissa att du menar Harold Miner eller Vince Carter om du syftar på NBA.

    SvaraRadera